تاریخ : یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲
1

چرا حضرت معصومه(سلام الله علیها) را کریمه لقب داده اند؟

  • کد خبر : 179954
  • ۰۳ تیر ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۱
چرا حضرت معصومه(سلام الله علیها) را کریمه لقب داده اند؟

به گزارش مرکز خبر مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام خلج در مراسم شام ولادت حضرت معصومه(سلام الله علیها) در جمع نمازگزاران مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه در بین امامزادگان سه امامزاده دارای مقام عالی هستند که امام معصوم برای آنان زیارتنامه انشاء کردند، اظهار کرد: اولین امامزاده حضرت عباس(علیه السلام) هستند، دوم وجود […]

به گزارش مرکز خبر مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام خلج در مراسم شام ولادت حضرت معصومه(سلام الله علیها) در جمع نمازگزاران مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه در بین امامزادگان سه امامزاده دارای مقام عالی هستند که امام معصوم برای آنان زیارتنامه انشاء کردند، اظهار کرد: اولین امامزاده حضرت عباس(علیه السلام) هستند، دوم وجود نازنین حضرت علی اکبر(علیه السلام) و سوم دخت موسی بن جعفر(علیه السلام) که زیارتنامه هر سه این بزرگواران توسط امام معصوم (علیه السلام) انشا شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از فرازهای زیارتنامه حضرت معصومه(سلام الله علیها) این است که شما برخی از شئونات ائمه اطهار (علیهم السلام) را دارا هستند، گفت: این فراز توسط امام انشاء شده است و یک نمونه آن این است که حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) مشهور به کریمه اهل بیت هستند، در بین امامان نیز امام حسن مجتبی(علیه السلام) ملقب به کریم هستند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به روایتی در باب زیارت مرقد این حضرت، ابراز کرد: برای زیارت مرقد این بانوی با کرامت ثواب زیارت مزار گمشده حضرت زهرا(سلام الله علیها) را قرار داده اند و این خود مقامی ویژه است.

حجت الاسلام خلج با تاکید بر اینکه کسی که کرامت نفس دارد اهل شکرگذاری است، بیان کرد: دومین ویژگی انسان کریم النفس این است که اهل تغافل می باشد، تغافل در مقابل غفلت است. امیرالمومنین(علیه السلام) فرمود از بهترین کارهای انسان های کریم النفس تغافل است یعنی برخی موضوعات که می بینند یا می شنوند را ندیده و نشنیده بگیرند. کسی که این مورد را رعایت کند بسیاری از درگیری ها و دشمنی ها را از بین می برد.

وی افزود: حضرت معصومه(سلام الله علیها) کریمه اهل بیت و اهل تغافل هستند و گناهان و بدی های زائرانشان را ندیده گرفته و لطف و عنایتشان را شامل حال همه می کنند.

استاد حوزه علمیه در پایان با اشاره به اینکه در دین کثرت عمل مهم نیست بلکه ملاک کیفیت است، خاطرنشان کرد: انسان های کریم النفس وقتی وعده ای می دهند حتما آن را عملی می کنند و حضرات معصومین(علیهم السلام) به ما فرمودند هر وقت گرفتار شدید فقط درب خانه ما بیایید که کسی را دست خالی رد نخواهیم کرد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://news.jamkaran.ir/?p=179954

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. بسیار عالی و مفید.

  2. بسیار عالی

تمام حقوق این وبگاه متعلق به مسجد مقدس جمکران است.