تاریخ : یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲
0

ارکان انقلاب اسلامی در ادبیات مقام معظم رهبری

  • کد خبر : 158664
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۴
ارکان انقلاب اسلامی در ادبیات مقام معظم رهبری

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(علیه السلام) گفت: در ادبیات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی دارای سه رکن رهبری، مکتب و مردم است.

به گزارش مرکز خبر روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، دکتر سید مجید امامی در نشست انقلاب مهدوی، مهدویت انقلابی که در کتابخانه تخصصی صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه) برگزار شد با اشاره به برنامه‌های جریان رقیب انقلاب اسلامی اظهار کرد: این جریان تلاش می‌کند که نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد نشان بدهد تا ثابت کند که انقلاب بهترین راه برای رسیدن به جامعه مهدوی نیست.

وی ادامه داد: فرودستان و طبقه متوسط جامعه در پیروزی انقلاب اسلامی نقش زیادی داشتند، باید مسیر تداوم انقلاب را به گونه ای ترسیم کنیم که این اقشار در صحنه باقی بمانند، باید کاری کنیم که جامعه کشورمان به دستاوردهای خود در انقلاب توجه کند، چنین رویکردی می‌تواند غایت مهدوی جامعه را حفظ کند و باید در آینده پژوهشی مسائل عینی مورد توجه قرار بگیرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(علیه السلام) افزود: انقلاب اسلامی به شرطی می‌تواند از دستاوردهای خود به آرمان‌ها برسد که کنش گران اصلی را در صحنه داشته باشد.

امامی با اشاره به نقش مردم در رسیدن به جامعه مهدوی اظهار کرد: دولت نمی‌تواند جامعه را به جامعه مهدوی برساند، آن چیزی که موجب دور شدن از ویژگی‌های تکامل یابی انقلاب اسلامی خواهد شد، بی توجهی به کنش گران اصلی انقلاب است.

وی ادامه داد: ما معتقد هستیم که در زمان غیبت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) در جامعه منتظر باید با عقل اجتهادی و آزمون و خطا پیش برویم، اما در جامعه مهدوی با سرپرستی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) پس از ظهور دیگر هیچ خطا و تجدیدنظری وجود ندارد، به دلیلی همین مولفه مهم حفظ جامعه منتظر این است که حرکت تکاملی انتقادی را بپذیرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(علیه السلام) افزود: یکی از مشکلات این است که با عینکی به انقلاب اسلامی نگاه می‌کنیم که نمی‌توانیم اشتباه را در آن بپذیریم، اما رهبر معظم انقلاب اسلامی این سد را شکستند و گفتند که در سیاست تنظیم خانواده در جمهوری اسلامی اشتباه کردیم، البته منظور ایشان ابتدای این سیاست نبود، بلکه تداوم آن را اشتباه می‌دانستند.

امامی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص انقلاب اسلامی اظهار کرد: ایشان در مراسم‌هایی همچون سالروز رحلت امام خمینی(ره) با ادبیات انتقادی در خصوص انقلاب اسلامی صحبت می‌کنند، نقدهای مقام معظم رهبری در خصوص آسیب‌های اجتماعی در جامعه صریح است.

وی ادامه داد: در ادبیات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی دارای سه رکن رهبری، مکتب و مردم است، ما در همه مراحل انقلاب باید با این سه رکن حرکت کنیم.

عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(علیه السلام) افزود: انقلاب اسلامی را نمی‌توان به اسلام سیاسی تقلیل داد، گرچه که تلاش دانشگاه‌های غربی تحقق این مساله بود، برخی افراد به دلیل این که نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد می‌دانند، طرفدار بازگشت به اسلام اجتماعی شدند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اسلام اجتماعی نافی دولت نیست، اما می‌گوید که دولت وظیفه ای برای تحقق اهداف اسلامی ندارد و اهداف و احکام اسلامی را باید مردم، در فرهنگ در حال تغییر خودشان محقق کنند.

انتهای پیام/خ

لینک کوتاه : https://news.jamkaran.ir/?p=158664
  • 176 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای ارکان انقلاب اسلامی در ادبیات مقام معظم رهبری بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.

تمام حقوق این وبگاه متعلق به مسجد مقدس جمکران است.